BØRN OG UNGE

Børn og unge Terapi Rikke Horsgaard Jeg har stor erfaring med at arbejde med børn og unge i alle aldre, som af forskellige årsager mistrives. Herunder; angst, traumer, sociale vanskeligheder, børn med sorg, skilsmissebørn, børn med ADHD, børn med OCD eller børn som på anden måde har det svært.

Målet med samtalerne er, at barnet skal udvikle mestringsstrategier, samtidig med at barnet føler sig stærkere og mere kompetent. Kort sagt; få en bedre trivsel og en større tilfredshed med sig selv. Et barn skal være tilpas med at komme til samtalerne. Derfor bruger jeg  – overfor de yngre –  et sprog, som er fantasifuldt og levende, og som gør det lettere at tale om det, der er svært. Ligesom leg og øvelser er en del af terapien. Leg handler nemlig ikke kun om sjov og nærvær, det er også en af de bedste måder at lære barnet nye færdigheder, træne barnets forståelse for egne følelser og lære at italesætte dem. I disse samtaler vil I forældre oftest deltage.

Jeg tilbyder terapi til børn og unge, men også sparring til jer som forældre, i hvordan I bedst støtter jeres barns udvikling.SAGT OM RIKKE

  • Mette (mor)

    Rikke er meget cipf-es.org engageret og særdeles tillidsfuld.  Hun har en fantastisk kontakt og udstråling . Rikke har formået på ..

  • Alberte 15 år

    Jeg har aldrig været specielt god til, at tale om mine følelser. Men Rikke formåede at få mig til at ..

  • Børn – Melanie og Thyra

    Udtalelse fra Melanie og Thyra…


Pris for en session af en time kr. 850,-