Udtalelse fra Karsten og Mette: 

hjerte_roedRikke har en meget behagelig tilgang til samtalerne, hvor hun tænker meget over de ting hun siger, og hvordan hun siger det. Man får derfor det indtryk, at hun hører og forstår begges synspunkter og får sat dette op i en større sammenhæng, hvor det primære er at få parret til at opdage, hvad det er der sker, og hvordan ting måske kan tolkes på andre måder.

Samtalerne foregår i en meget god og afslappet atmosfære, og selv om emnerne kan være meget følsomme og til tider måske også nærgående, så formår Rikke at bibeholde en god og ordentlig stemning.

Forløbet i samtalerne er, at få de enkelte parter til at fortælle og reflektere over det, vedkommende oplever og føler – ikke som et svar på partnerens refleksioner – men som sine egne oplevelser beskrevet for tredje part. Det gør, at forløbet ikke bliver en svar/tiltale kommunikation, men en måde at komme af med sine tanker, hvor Rikke stiller nogle meget relevante spørgsmål for at kaste lys over situationen, og måske få vedkommende der er på banen, til at tænke yderligere over nogle ting.

Vi har begge oplevet, at selv om vi måske har gået til en samtale med lidt nedbøjede hoveder, så har Rikke altid formået at få os begge til at se tingene i et andet lys, og dermed fået os ud af gamle ’dumme’ mønstre, og i gang med en proces mod bedre mønstre, og mere fokus på styrker og positive ting, end det man som par tit oplever, at hverdagen er kommet til at handle om svagheder og negative mønstre.

Vi kan varmt anbefale Rikke, som en meget kompetent person, med en positiv og ’lige frem’ udstråling, der er rigtig god til at få vendt tingene lidt på hovedet, og få selv de mest sortseende til at se lidt lysere på tingene.